Bokrijk gaat viraal: 14 miljoen kijkers op 9GAG

In Limburg is Bokrijk een welbekende plaats waar je kan genieten van het mooie openluchtmuseum en fietsroutes. Dankzij dat laatste leerden miljoenen extra mensen over de wereld onze mooie natuur en geschiedenis beter kennen. Het ‘Fietsen door het Water in Bokrijk’ verscheen op bekend sociale medium 9GAG in een filmpje en ging meteen viraal. 

Michiel Pieters (30) begon in 2015 met fotografie, maakte een Instagram-account en bouwde al snel een grote fanbase op. Tegenwoordig plaatst hij meer foto’s en filmpjes van het buitenland, maar af en toe trekt hij ook nog naar de mooie plekjes in ons klein landje. Onlangs trok hij naar Bokrijk om daar te gaan skaten tussen het water en maakte een bijhorend dronefilmpje. 

Viraal

Toen het filmpje verscheen op Pieters’ Instagram gebeurde dat niet onopgemerkt: het sociale media platform 9GAG pikte het filmpje op en plaatste het op hun account. Daar ging het meteen viraal: op dit moment is het filmpje al 14,5 miljoen keer bekeken en heeft het 1 miljoen likes. Indrukwekkend toch? Je kan het filmpje hieronder bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 9GAG: Go Fun The World (@9gag)

Foto: William Helsen