Eerste Brunofoodcorner zonder tankstation in Genk

Angelo Bruno opent zijn eerste Brunofoodcorner zonder tankstation. De primeur van de eerste is gelegen aan het station in Genk. Het pand daar stond reeds geruime tijd leeg en met deze lokale invulling gaat dit zeker een boost geven. De uitbating zal ook gebeuren door een genkse lokale onderneemster die in de afgelopen vijf jaar reeds meedraaide in andere filialen. 

Een snelle service bieden aan de reizigers dat is het doel. Zo kan je via een app al vanop de trein of bus je bestelling doorsturen. Het kenmerk van de Brunofoodcorner’s zijn de pizza’s en ook hierbij is aan de snelle service gedacht. “We hebben speciaal in ovens geïnvesteerd die meerdere pizza’s tegelijk snel kunnen klaarmaken” zegt eigenaar Angelo Bruno.

>
Bruno Angelo eigenaar Brunofoodcorner

 

Er zijn ook onderhandelingen bezig met de NMBS om meerdere filialen te openen buiten Limburg. Zo zal aan het station in Sint-Niklaas eind van het jaar ook een Brunofoodcorner te vinden zijn. Burgemeester Wim Dries van Genk vergelijkt het met de start van de eerste MC Donalds in San Bernadino’s, die nu in 120 landen actief zijn.

>