Genk on Stage denkt aan Corona noodoplossing onder het motto: “GOS IN JE KOT”

Soms speelt toeval geen onbelangrijke rol. Zo kwamen onze nieuwsjagers vandaag toevallig de creatieve mensen van het ‘out of the box boekingsbureau’ LIRPANEE tegen. Tijdens een vluchtige babbel (weliswaar op social distance afstand) viel de bemerking dat ze bezig waren met mogelijke out of the box ideetjes voor Genk On Stage 2020 in Stad Genk, dit met de Corona crisis in het achterhoofd.

Goed wetende dat de kans vrij reëel is dat “massa” events nog niet toegelaten zullen worden, hadden ze de oplossing aangeboden om de ongeveer 104 optredende acts die normaal hun ding doen tijdens GOS, te plaatsen in een soort van huiskamerconcert. LIRPANEE zoekt dus 104 Genkse huiskamers waar eventueel een act van GOS dan een mini huisconcert kan doen, zodanig dat het zeker géén massa event wordt, maar eerder een zeer besloten muzikale happening.

Naar verluid zou het succes van de vorige 303030 huiskamerconcerten de doorslag gegeven hebben om dit uit te werken. Burgemeester Wim Dries ziet het helemaal zitten. Wens je dus Bart Peeters, De Jeugd van Tegenwoordig of ‘superstar’ Grandmaster Flash in jouw huiskamer te ontvangen voor een intiem huiskamerconcert voor max 30 aanwezigen? Onder de voorwaarde dat LIRPANEE dit concert zowel via audio als beeld mag streamen naar een centrale server, dan dien je als de bliksem je volledig adres en gsm-nr door te mailen naar [email protected]. Wij van Radio GRK mogen dan van boekingsbureau LIRPANEE de gelukkige huiskamers aanduiden en doorgeven. Ideale kans toch om je muzikale superheld gewoon aan je koffietafel te krijgen. Waar wacht je op? Mail naar [email protected] en geef ook even mee welk muziekgenre je prefereert. Succes !

Foto: © Radiogroep