GRK organiseert op 25 april ‘de grote Kot Quiz’

Op zaterdag 25 april tussen 20 en 21u spelen we op GRK onze allereerste live ‘kot quiz’. Jij kan meespelen door simpelweg mee te luisteren of mee te kijken naar de radio, en de antwoorden in te vullen op onze website. 

Mee kijken? Ja inderdaad! Je zal die dag ook een videospeler zien verschijnen op onze website, waar je alles met beeld kan meevolgen. Zo heb je ook een makkelijker overzicht van de vragen die gesteld worden!  

Tijdens onze eerste ‘kot quiz’ kan je even je gedachten verzetten, nu we al zo lang in quarantaine zitten. En daarbovenop maak je ook nog eens kans op enkele geweldige prijzen!  

Kleine tip: zorg dat je al klaar zit voor 20u, dan kunnen we er meteen aan beginnen! De quiz bevat 8 categorieën met telkens 4 vragen, aan elkaar gebabbeld door quizmaster Glenn Legein. Tijdens de uitzending bellen we ook met enkele deelnemers op de radio en kan je al eens een geheime tip horen voorbijkomen in de muziek.  

De makkelijkste manier om mee te doen, is door op één toestel (laptop of tablet) de videostream op te zetten zodat je alles makkelijk kan meevolgen. Een ander toestel kan je gebruiken om de antwoorden op onze website in te vullen!  Vanaf een half uur voordat de quiz begint kan je je alvast klaarzetten, de videostream opzetten en zorgen dat je zeker kan beginnen om 20u. 

Wat kan je winnen?

Als je goed scoort op de quiz, maak je kans op enkele van de onderstaande prijzen:

Meer prijzen maken we de komende dagen bekend!

Bovenop al die geweldige prijzen die je kan winnen, heb je nu ook de kans om je IQ met 20 punten te laten stijgen! Geen uitvluchten meer, begin maar met blokken.

Succes!