Containerparken terug open

Vanaf vandaag zijn de recyclageparken van Limburg.net opnieuw open. Dat zorgde ‘s ochtends voor lange wachtrijen. Toch werd het in de namiddag rustiger en verliep alles vlot. De politie volgde de situatie ter plaatse maar het bleef rustig.

Dat zag ook onze reporter Mike Cnudde, die de situatie voor ons volgde aan het containerpark van Oudsbergen. “De ochtend begon hier enorm druk met wachttijden van een uur. Na de middag werd het rustiger en konden de gemeentewerkers zelfs even van de zon genieten”, zegt Mike op de radio.
Herbeluister hier het interview met Mike:£

>

“Vanaf de middag viel de drukte inderdaad weg en ging alles vlot”, zegt woordvoerder van Limburg.net Ilse Luypaerts.  “Wie de komende dagen naar het containerpark wil checkt best even onze website, waar je live kan meevolgen hoe druk het is.”

De recyclageparken nemen ook extra maatregelen om het bezoekje aan het containerpark veilig te maken. Zo mag je het park maar één keer om de twee weken bezoeken, moet je voldoende afstand houden en helpen de parkwachters niet met uitladen.
Herbeluister hier het interview met woordvoerder Ilse Luypaerts:

>