Joakim Maehle KRC Genk: “We hebben een goeie week achter de rug”

Op de feestdag van 15 augustus kon KRC Genk maar één punt thuis houden tegen een sterk OH Leuven. Op zondag 23 augustus staat er terug een moeilijke verplaatsing op het programma. Dan moeten de Racing Genk spelers naar Sclessin. 

Ondanks de goede voorbereidingen voor de wedstrijd tegen OH Leuven kon KRC er geen winst uithalen en dat er meer uit te halen viel dat beseft ook trainer van KRC Genk, Hannes Wolf.

>

 

Trainer Hannes Wolf wil niet teveel achterom kijken naar vorige week maar vooruitblikken naar de wedstrijd van zondag tegen Standard. Buiten Bryan Heynen zijn alle spelers fit. Het was een lange intense week, maar er zit terug energie in de ploeg en dat zal nodig zijn tegen Standard. Ze spelen compact, verdedigend en zitten structureel en fysiek goed in mekaar. Maar trainer Hannes Wolf denkt dat zijn team het aan kan.

>

 

Verdediger Joakim Maehle kijkt alvast uit naar de wedstrijd tegen Standard van zondag. Hij ziet het als een uitdaging om tegen een team te spelen dat zijn eigen spel brengt. Maehle beseft dat de groep van KRC nog relatief jong is maar hijzelf is alvast bereid om zijn verantwoordelijkheid te nemen. OH Leuven had hun verrast met hun spel, maar dat zal zondag niet gebeuren. “We hebben een goeie week achter de rug” zegt Joakim.

>

 

Trainer KRC Genk Hannes Wolf en verdediger Joakim Maehle

 

Zondag 23 augustus KRC Genk – Standard aftrap om 13.30u.