KRC Genk gaat in de laatste seconde nog met een punt aan de haal

KRC Genk en Royal Antwerp FC hielden het spannend tot in de laatste seconden. Royal Antwerp FC kwam al na zeven minuten met 0-1 op voorsprong. In het begin van de tweede helft deden ze hierop nog een doelpuntje bij en werd het 0-2. Aly Samatta trof na een tijdje de 1-2 tegen de netten, maar het was Sander Berge die de Luminus Arena in de laatste seconden op zijn grondvesten deed daveren.

Didier Lamkel Ze moet niet veel ruimte hebben. Hij scoorde reeds na zeven minuten het eerste doelpunt voor Antwerp, 0-1.

>

Antwerp kwam na de rust fris uit de kleedkamer en dat resulteerde al onmiddellijk in de 0-2 van Ivo Rodrigues.

>

Maar dan raakt Aly Samatta de bal goed op de slof en geeft de supporters van KRC Genk terug hoop met zijn 1-2.

>

Terwijl het in de laatste seconden van de wedstrijd erop lijkt dat KRC Genk op een verlies afstevend, schiet Sander Berge uit het niets de gelijkmaker tegen de netten, 2-2.

>

Een gesprek met Aly Samatta na KRC Genk – Royal Antwerp F.C. Het was een moeilijke avond voor KRC Genk zei Aly, maar er is geen probleem met de verdediging. Hij kijkt al vollop vooruit naar de volgende straffe tegenstander Eupen die zaterdagavond op het programma staan.

Radio GRK sprak met Aly Sammata na KRC Genk – Royal Antwerp F.C.Eindstand 2-2.

Geplaatst door Radio GRK op Woensdag 30 oktober 2019

Een teleurgestelde Sinan Bolat van Royal Antwerp FC. “Het is zeer zuur om in de laatste minuut die gelijkmaker tegen te krijgen”.

Na het 2-2 gelijkspel sprak Radio GRK met Sinan Bolat.

Veel wedstrijden in snel tempo achter elkaar? Sander Berge heeft niets liever dan dat. Hij beseft ook dat ze in het begin van de wedstrijd scherp moeten staan en niet telkens op het einde.

Veel wedstrijden in snel tempo achter elkaar?Sander Berge heeft niets liever.

De analyse van Bryan Heynen na het 2-2 gelijkspel tegen Royal Antwerp FC: “Er zit kwaliteit in de ploeg, maar de laatste weken komt het er niet uit.”

'Er zit kwaliteit in de ploeg maar de laatste weken komt het er niet uit'.Dat is de analyse van Bryan Heynen na het 2-2 gelijkspel tegen Royal Antwerp F.C.