KRC Genk haalde in Mazzu time de drie punten binnen tegen Moeskroen

De tweede helft tussen KRC Genk en Moeskroen op speeldag 10 van de Jupiler Pro League zal niet snel vergeten worden. KRC Genk kwam op achterstand, maar kon via de boomlange Paul Onuachu de gelijkstand op het scorebord zetten. Er was even tumult na het afgekeurde doelpunt van Samatta, maar in de 98ste minuut kwam dan toch het tweede verlossende doelpunt voor KRC Genk.

Paul Onuachu gaat met een goed gevoel de interlandbreak in. Na twee doelpunten tegen Moeskroen hoopt hij op een treffer tegen Brazilië.

>

Moeskroen komt op voorsprong dankzij Jonah Osabutey.

>

KRC Genk gaat dan op zoek naar de gelijkmaker en die komt er dankzij Paul Onuachu.

>

Even verwarring over de 2-1, scheidsrechter Kevin Van Damme gaat met de VAR overleggen en Samatta staat een voetje buitenspel.

>

Maar dan mag het feestje in Genk toch uiteindelijk losbarsten als Paul Onuachu de 2-1 maakt in “Mazzu time”.