Muziekband De Geest terug op het podium met nieuwe singel “Alles” en theatertour in het vooruitzicht

“Ik ben al heel blij dat er alweer zoveel mensen terug waren, we mogen ons heel gelukkig prijzen dat er telkens mensen bereid zijn om naar ons te komen luisteren.”, een tevreden uitspraak van zanger Geert Vanloffelt van de muziekband De Geest, die na een hele lange tijd terug een optreden mochten doen in de Zomerbar in Genk.

Minder ambiance
Het was voor Geert en zijn bandleden toch speciaal om na zo een lange tijd terug op het podium te staan. “Ik was benieuwd of ik de teksten nog wel allemaal kende” verklapt zanger Geert Vanloffelt aan onze reporter Maria. Dat de mensen nu bij een optreden moeten blijven zitten en niet mogen dansen is voor de bandleden wennen, hierdoor is de ambiance ook minder.

Moeilijke periode door corona
Het is algemeen geweten dat de event sector het moeilijk heeft en ook Geert heeft een zware tijd achter de rug, want plotseling vallen een heleboel inkomsten weg. De tijd die voor hem nu vrij kwam probeerde hij in te vullen met andere zaken zoals teksten schrijven. Dagelijks schrijft hij een aantal zinnen op die hij voor zijn eigen songs of voor andere artiesten kan gebruiken.

Toekomst
De mannen van De Geest zijn geen stilzitters, er staan al verschillende optredens op het programma en er komt ook een theatertour volgend jaar. Maar eerst staat de focus op hun nieuwe singel “Alles” die je vanaf nu kan beluisteren via spotify of op onze radio zender.

Herbeluister hier het gesprek van Maria Ricciardelli met Geert Vanloffelt, zanger/tekstschrijver muziekband De Geest.

>
Nieuwe singel van De Geest “Alles”