Op 16 mei kan je meespelen met de tweede ‘Kot Quiz’

De vorige en eerste editie van de grote ‘Kot Quiz’ op de radio was een groot succes. Daarom kan je op zaterdag 16 mei opnieuw meespelen met de interactieve live quiz show. Quizmaster Glenn is opnieuw van de partij, met verse vragen en vooral een nieuwe prijzenkast! 

Het concept blijft onveranderd, wij stellen onze quizvragen vanop veilige afstand en jij kan de antwoorden aanduiden vanuit jouw kot. De Kot Quiz start zaterdag 16 mei vanaf 20 uur. Presentator Lenn start om 19 uur al met een voorbereiding, die je ook live kan mee volgen.

Kleine tip: zorg dat je al klaar zit voor 20u, dan kunnen we er meteen aan beginnen! De quiz bevat 8 categorieën met telkens 4 vragen, aan elkaar gebabbeld door quizmaster Glenn Legein. Tijdens de uitzending bellen we ook met enkele deelnemers op de radio en kan je al eens een geheime tip horen voorbijkomen in de muziek.  

De makkelijkste manier om mee te doen, is door op één toestel (laptop of tablet) de videostream op te zetten zodat je alles makkelijk kan meevolgen. Een ander toestel kan je gebruiken om de antwoorden op onze website in te vullen! Vanaf een half uur voordat de quiz begint kan je je alvast klaarzetten, de videostream opzetten en zorgen dat je zeker kan beginnen om 20u. 

Wat kan je winnen:

  • Een cadeaubon voor Coffee@Dina in Houthalen-Helchteren
  • Een cadeaubon voor cupcakes naar keuze voor Lorentia’s Table
  • Paintballen in een middeleeuws kasteel, geschonken door de Wandelkrant
  • Een rugzak vol tijdschriften van krantenshop Lux in Helchteren
  • Mondmaskers met Genks opschrift van Genkse shtijl
  • Een zuiders ‘vakantie in huis’ pakket, geschonken door B&V Reizen in Hechtel

Planning:

19u: De grote Kot Quiz pre-show – een vooruitblik op de quiz

20u: Start van de grote Kot Quiz #2

21u: Terugblik op de quiz en we overlopen de juiste antwoorden

Hoe ziet dat er dan uit?

Hieronder vind je enkele video’s uit de vorige quiz!

Glenn moet tabasco eten van de regie

Even terug naar afgelopen zaterdag, toen Glenn Legein het juiste antwoord live moest proeven tijdens onze kot quiz. Het was Tabasco. ?

Geplaatst door Radio GRK op Maandag 27 april 2020

De studio vuil maken betekent ook de studio proper maken

Wat een avond! Bedankt om massaal mee te spelen met onze Kot Quiz, beleef hier nog eens de bekendmaking van de prijzen! ?

Geplaatst door Radio GRK op Zondag 26 april 2020