Sinterklaas bezoekt de brave kinderen van stad Genk

Onze eindejaarsfeesten zullen er anders uitzien dit jaar maar ook Sinterklaas moest zich de afgelopen tijd veel bezig houden in zijn kasteel. Want hij moest alle voorbereidingen treffen voor de kinderen.

Door het corona virus moet ook de Sint zich aanpassen maar hij heeft toch een manier gevonden om vanavond de brave kinderen van Genk te bezoeken en hun tekeningen en wensen in ontvangst te nemen. Samen met de pieten zal de goedheilige man op vrijdag 13 november zijn eerste ronde doen door de straten van Genk en hiervoor heeft Sinterklaas hulppiet Bryan ingeschakeld.

>

 

Om 18.30u zal de Sint aan het stadion van KRC Genk vertrekken en hij vraagt ook aan de ouders en kinderen om wel rekening te houden met het samenscholingsverbod en dus enkel met je gezin te komen en afstand te bewaren tussen andere mensen. Foto’s zijn mogelijk voor kinderen onder de 12 jaar zonder mondmasker, voor kinderen ouder dan 12 jaar vraagt Sinterklaas om een mondmasker te dragen, de Sint is namelijk ook heel voorzichtig. Je kan de hele route van Sinterklaas ook live meevolgen via de facebookpagina De Sint komt naar Genk.