Trainer Jess Thorup ruilt KAA Gen(t) voor KRC Gen(k)

Nog maar een maand geleden was Jess Thorup hoofdtrainer bij KAA Gent. Nu ruilt hij Gen(t) in voor Gen(k). Het bestuur van KRC kijkt er ook naar uit om samen met Jess Thorup aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. 

Jess Thorup zelf is blij om terug in België te zijn en dat Racing Genk interesse voor hem toonde. Er waren andere opties maar hij heeft toch voor KRC gekozen. De goeie dingen die hij gehoord had over het genkse management en supporters maakte de keuze makkelijk voor hem. Op zijn eerste persconferentie vertelde hij ook dat hij er heel veel zin in heeft om er onmiddellijk in te vliegen en om samen met de club verder te ontwikkelen en belangrijke resultaten te boeken.

>
Nieuwe trainer KRC Genk Jess Thorup

 

Voorzitter van KRC Genk Peter Croonen en Algemeen directeur Erik Gerits hadden zeer veel lof voor de staf van Domenico Olivieri die op een moeilijk moment moesten inspringen en toch een mooi resultaat tegen KV Mechelen neerzette. Ook positieve reacties van zowel binnen als buiten de club op de nieuwe trainer. De spelers zijn positief maar ook tevredenheid bij de supporters die over het vertrek van Hannes Wolf misnoegd waren.

>

 

Technisch directeur Dimitri de Condé liet weten dat ze als volksclub op zoek waren naar een nieuwe trainer met ervaring en die ook het beste geraamte voor de ploeg kon neerzetten. De positieve mindset van Jess Thorup en de honger om te presteren en winnen was voor de club vooral de reden om voor hem te kiezen.

>
Voorzitter Peter Croonen, Trainer Jess Thorup, Technisch directeur Dimitri de Condé en Algemeen directeur Erik Gerits