Wegens groot succes starten TVL Vertellingen reeds in juni en gaan door tot in September 2024

Lachen is gezond en het bewijs hiervan zijn de TVL Vertellingen. Elke woensdagavond is er van 20u tot 21u in een limburgse stad of gemeente een stand up comedian die je lachspieren aan het werk zet. Na tien jaar is het concept populairder dan ooit en blijven de aanvragen binnenstromen, vertelt ons TVL presentator Rudi Moesen. Hierdoor zullen de Vertellingen dit jaar ook al starten op woensdag 12 juni.

 

Wat zorgt er nu voor dat het concept na tien jaar nog steeds zo populair is ? Het is gratis en je moet enkel je eigen stoel meebrengen. Dit jaar zal ook Brouwerij Martens weer van de partij zijn die hun nieuwe Martens pils zullen serveren.  Steven Goegebeur mag op  woensdag 12 juni de spits afbijten in Riemst. “Ook voor de comedians is het steeds een leuke avond”, vertelt ons Rudi. Voor zoveel duizenden mensen in open lucht mogen optreden is een unicum.

>

Wil je ook eens een leuke woensdagavond beleven vol lachplezier? Van 12 juni tem 4 september 2024 zijn de Vertellingen nog over heel Limburg terug te vinden.  TVL Vertellingen kalender