Zwak KRC Genk onderuit na twee doelpunten tegen een sterk AA Gent

Na de Champions League wedstrijd tegen Liverpool stond er voor KRC Genk zondagavond een thuiswedstrijd tegen AA Gent op het programma. Coach Felice Mazzu behield dezelfde spelers, die ook in Liverpool stand hielden. Nadat de wedstrijd amper twee minuten ver was, kreeg KRC Genk al meteen een verrassing te verwerken.

AA Gent speler Laurent Depoitre zette met zijn 0-1 al onmiddelijk druk bij KRC Genk.

>

In de tweede helft speelde zich hetzelfde scenario af. Jonathan David had maar twee minuten nodig om de 0-2 op het scorebord te plaatsen.

>

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts kwam er nog een fluitconcert, maar ditmaal van de supporters. Hiermee uitte ze hun ongenoegen. Velen hadden reeds vroegtijdig de Luminus Arena verlaten.

>

Kersverse papa Brecht Dejaegere van AA Gent was niet enkel blij met uitbreiding van zijn gezin maar ook met overwinning tegen KRC Genk.

Van het kraambed naar het voetbalveld, wij spraken met kersverse papa Brecht Dejaegere nadat hij met KAA Gent kwam winnen bij KRC Genk.

Geplaatst door Radio GRK op Zondag 10 november 2019

Na deze nederlaag tegen AA Gent stellen velen zich de vraag of Felice Mazzu nog zijn positie bij KRC Genk lang zal blijven behouden. Casper De Norre neemt het op voor zijn coach.

Casper De Norre neemt het op voor zijn coach na het 0-2 verlies tegen KAA Gent.