Bestuur Kompelrock bedankt zijn vrijwilligers voor hun inzet

Het feestje was deze keer niet op het festivalterrein aan het kerkplein in Winterslag, maar wel in Ons Tehuis op de Jonkersblook. De velen vrijwilligers die op 1 september 2019 hadden meegeholpen aan Kompelrock kregen op zaterdag 8 februari een dikke dankjewel vanwege het voltallige bestuur.

De naam Kompelrock verwijst naar de Genkse mijngeschiedenis. Op zondag 2 september 2018 vond de eerste succesvolle editie plaats, de tweede van 2019 zorgde terug voor een record aantal bezoekers. Voorzitter Bart Houbregts beseft dat dit succes enkel mogelijk is dankzij de velen vrijwilligers, dus een traktatie van cava, frietjes en een onvoorzien optreden van Jeanke de Pollies was op zijn plaats.

>
Voltallige bestuur van Kompelrock

 

Kompelrock is een festival voor iedereen, maar initiatiefnemer Bart die zelf ook eigenaar is van De Vierde Wand betrok ook meteen al de andere Genkse zorgcentra erbij. Een belangrijk gegeven beseft ook schepen van sociaal welzijn van Genk, Ria Grondelaers.

>
Vrijwilligers Kompelrock werden op frietjes getrakteerd
Jeanke de Pollies kwam onverwacht langs voor een controle

 

Kompelrock zal een jaar overslaan en terug doorgaan in september 2021, maar hou zeker hun facebookpagina in de gaten want het bestuur kan dit jaar nog misschien voor een verrassing zorgen wie weet.