Drive McDonald’s Houthalen vanaf vandaag weer open

“De McDrive van McDonald’s Houthalen is vanaf dinsdag 11u opnieuw geopend”, dat zegt Isabelle Verdeyen van McDonald’s BelgiĆ«. “Onze McDrive hadden we uit voorzorg gesloten, en nu we de veiligheid terug kunnen garanderen, kunnen we opnieuw openen.”, zegt Isabelle op de radio. Dat geld trouwens voor alle McDonald’s vestigingen in BelgiĆ«.

“We zijn heel blij om opnieuw te kunnen openen. We hebben de tijd genomen om onze werking te herzien zodat onze medewerkers veilig kunnen werken bij McDonald’s. We werken nu met minder personeel voor de veiligheid, daardoor is ons menu wel iets beperkter dan normaal.”

Ook voor klanten veilig
“Alle medewerkers dragen een mondmaskers en handschoenen. Het betalen verloopt bij voorkeur contactloos, het afhalen gaat via een luik dus we kunnen de veiligheid garanderen.

Met de fiets naar McDrive?
“Dat is niet de bedoeling benadrukt Isabelle “Daar is onze McDrive niet op gebouwd en dus kan de veiligheid zo ook moeilijk gegarandeerd worden. We vragen dan ook om enkel met de auto te komen.

Drukte
Er zal iemand op de parking staan om het verkeer vlot te laten doorstromen, en ook de lokale politie volgt de situatie en kan zo ingrijpen als dat nodig is.

>

De McDrive is open van 11u tot 22u.