Trainer Jess Thorup ruilt KAA Gen(t) voor KRC Gen(k)

Amper een maand geleden was Jess Thorup nog aan de slag als hoofdtrainer bij KAA Gent. Nu ruilt hij Gen(t) voor Gen(k). Ook het bestuur van KRC Genk kijkt ernaar uit om met hun kersverse trainer aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. 

Thorup zelf is blij om terug in België te zijn en dat Racing Genk interesse voor hem toonde. Er waren andere opties maar hij heeft toch voor KRC gekozen. De goede dingen die hij over het Genkse management en supporters had gehoord, maakte de keuze makkelijk voor hem. Op zijn eerste persconferentie vertelde Thorup dat hij heel veel zin heeft om er in te vliegen en om samen de club verder te ontwikkelen en belangrijke resultaten te boeken.

>
Nieuwe trainer KRC Genk Jess Thorup

 

Voorzitter van KRC Genk Peter Croonen en Algemeen directeur Erik Gerits hadden zeer veel lof voor de staf van Domenico Olivieri die op een moeilijk moment moesten inspringen en toch een mooi resultaat tegen KV Mechelen neerzette. Ook positieve reacties van zowel binnen als buiten de club op de nieuwe trainer. De spelers zijn positief maar ook tevredenheid bij de supporters die over het vertrek van Hannes Wolf misnoegd waren.

>

 

Technisch directeur Dimitri de Condé liet weten dat ze als volksclub op zoek waren naar een nieuwe trainer met ervaring en die ook het beste geraamte voor de ploeg kon neerzetten. De positieve mindset van Jess Thorup en de honger om te presteren en winnen was voor de club vooral de reden om voor hem te kiezen.

>
Voorzitter Peter Croonen, Trainer Jess Thorup, Technisch directeur Dimitri de Condé en Algemeen directeur Erik Gerits